Ismét kórházba szállították Gábor Zsazsát

Vágólapra másolva!
Ismét sürgősen kórházba kellett szállítani Gábor Zsazsát kedden reggel, mert vért köpött. Az egykori színésznőnek, aki vasárnap lesz 94 éves, nemrég amputálták a jobb lábát.
Vágólapra másolva!

Vért köpött, ezért azonnal a Los Angeles-i kórházba szállították kedden reggel Gábor Zsazsát - közölte a magyar származású színésznő férjének a szóvivője. A mentőt az egykori díva férje, Frederic Von Anhalt hívta ki - írja a CNN. Gábor Zsazsa a múlt szombaton hagyta el a klinikát, ahol amputálták a jobb lábát. A színésznő keserűen ironizált, amikor megtudta, hogy levágták a lábát. "Így is meg fogok halni" - mondta az egykori filmsztár.

Gábor Zsazsa 2002-ben részlegesen megbénult egy autóbalesetben, azóta tolószékbe kényszerült, öt évvel ezelőtt pedig agyvérzésen esett át. A magyar származású színésznőt először júliusban szállították kórházba, miután kiesett az ágyából és több csontja eltört. Később novemberben újra bekerült a Ronald Reagan klinikára, mert bedagadt a lába, az orvosok, akik előbb vérömlenyre gyanakodtak, fertőzést állapítottak meg nála. Ezután kellett amputálni a jobb lábát.

Gábor Zsazsa kilencedik férjével, Frederic Von Anhalt herceggel egy Los Angeles-i luxusvillában él. A ház, amelynek 26 szobája és egy medencéje van, korábban Elvis Presley és Howard Hughes birtokában is volt. A volt színésznő luxusotthonát 28 millió dollárért árulja a férje.

Francesca Hilton, Gábor Zsazsa egyetlen lánya korábban a médiának elpanaszolta: von Anhalt nem engedi, hogy láthassa édesanyját, mint ahogy azt sem, hogy az orvosoktól felvilágosítást kaphasson az állapotáról. Gábor Zsazsa még 2006-ban beperelte a lányát, mert úgy vélte, Francesca meghamisította anyja aláírását, és így több millió dollárt lopott el tőle.

Az 1936-ban Magyarország Szépének megválasztott Gábor Zsazsa, eredeti nevén Gábor Sári 1951-ben tűnt fel Hollywoodban, több sikeres filmben is játszott, de leginkább számtalan házasságáról vált híressé. Férjei között volt többek között George Sanders Oscar-díjas színész, Joshua Cosden olajbáró, Jack Ryan, a Barbie-baba kitalálója és Conrad Hilton szállodamágnás.

A Gábor Zsazsáról szóló összes cikkünket itt olvashatja.