Gáláns úrnak mutatják ügyvédei az orgiák miatt vádolt Berlusconit

Vágólapra másolva!
Gáláns, felelősségteljes emberként mutatják be a szexbotrányba keveredett Silvio Berlusconi olasz miniszterelnököt azok a vallomások, amelyeket ügyvédei gyűjtöttek össze hónapok alatt. A vallomások szerint Berlusconi villájában visszafogott összejöveteleket tartottak, pedig több lehallgatott telefonbeszélgetésből az derült ki, őrült szexpartikat rendeztek az olasz miniszterelnöknél.
Vágólapra másolva!

Nem vad orgiák, hanem visszafogott hangulatú, kellemes összejövetelek voltak Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök Milano melletti villájában - állítják az olasz kormányfő ügyvédei által megszólaltatott nők. Az ügyvédek által 29 különböző nőtől összegyűjtött, 616 oldal hosszú elbeszélések állítólag olyan modellektől és ismert nőktől származnak, akik részt vettek a Berlusconinál rendezett partikon - írja a Telegraph című brit lap.

Az olasz kormányfő az elmúlt években többször kényszerült magyarázkodásra különböző nőügyei miatt és felesége is elvált tőle. Tavaly ügyészségi vizsgálat indult annak megállapítására, hogy Berlusconi valóban szexuális kapcsolatot létesített-e egy akkor 17 éves, marokkói származású táncossal, és fizetett-e neki a szexért. Berlusconi tagadja a lehallgatott telefonbeszélgetésekre alapozott vádat. Az ügyben még nem gyanúsították, de meghallgatását tervezi az ügyészség (az úgynevezett bunga-bunga-botrányról itt olvashat bővebben).

A Telegraph szerint a Berlusconi partijait kellemes beszélgetésként leíró vallomásokat hónapokon át gyűjtötték az olasz miniszterelnök ügyvédei. Mesélt az összejövetelekről Berlusconi biztonsági szolgálatának több tagja, a kormánypárt képviselői, személyi orvosa, egy nápolyi énekes, táncosok.

"Ő egy nagyon kedves ember, mindenkivel" - mondta például a 29 éves Aida Yespica venezuelai modell és valóság show-szereplő, aki állítása szerint legalább négy éve ismeri Berlusconit. "Számomra ő egyfajta apafigura" - mondta.

A Berlusconi állítólagos orgiáiról szóló vádak egyik főszereplője az úgynevezett bunga-bunga-szoba, ahol a szexpartik legkeményebb része zajlott. Erről a venezuelai modell azt mondta, valóban létezik, de karaoke-bulikra használták. Az olasz miniszterelnökről a tanúvallomásokból az derül ki, hogy "gáláns, vendégszerető, tiszteletteljes és felelősségteljes", sok összejövetelről pedig hamar visszavonult, mert fáradt volt a munkával töltött hosszú napok után. A partik egyetlen "obszcén része" az egyik résztvevő szerint a nyálas zene volt.