Bemutatott Obama nevére egy orosz tévébemondónő

Vágólapra másolva!
Középső ujját mutatta, miközben Barack Obama amerikai elnök nevét olvasta be a hírekben egy orosz tévébemondónő. A díjnyertes bemondó feltehetően azt hitte, már nem őt mutatja a kamera. Nézze meg videón!
Vágólapra másolva!

Kínos helyzetbe került egy orosz tévébemondónő, aki élő adásban bemutatott, amikor Barack Obama amerikai elnök nevét mondta ki.

Tatyjana Limanova a REN TV orosz televíziós csatorna november 14-i délutáni hírműsorban éppen arról beszélt, hogy Dmitrij Medvegyev orosz elnök átvette az APEC (a csendes-óceáni együttműködési szervezet) elnöki posztját, amit előtte Barack Obama amerikai elnök töltött be. Amikor az amerikai elnök nevéhez ért a hírolvasásban rezzenéstelen arccal, a szövegből fel sem nézve felemelte bal kezét, és középső ujját mutatta. Nézze meg videón!

A REN TV nem kívánta kommentálni az esetet, de a Pravda orosz lap a tévéhez közel álló forrásokra hivatkozva azt írta, hogy a bemondónő - akit tavaly az év bemondójának választottak Oroszországban - azt hitte, már nem mutatja a kamera (közvetlenül a gesztus után váltott a kép, egy medvegyeves bevágásra), és a sértés valójában a stúdió technikusainak szólt. Pár pillanattal korábban ugyanis a bemondó nyelve megbotlott az APEC orosz nevének kimondása közben.