Rovarokon és sáros vizen élt öt napig egy eltévedt mókusvadász az USA-ban

Vágólapra másolva!
Barátaival indult vadászni az a férfi, aki miután eltévedt,  rovarokon és tócsavizen élt közel egy hétig. Mobiltelefon nem volt nála, puskával próbált jelezni. Végül egy autóút mellett találták rá ájultan.
Vágólapra másolva!

Öt napig rovarokon és tócsavízen élt öt egy férfi az Egyesült Államokban, miután mókusvadászat közben eltévedt egy sűrű erdőben. A férfi két barátjával indult vadászni, ám idővel elszakadt tőlük, és eltévedt a vadonban, mobiltelefon pedig nem volt nála. Barátai értesítették a rendőrséget, amely kutyákkal, helikopterekkel, csónakokkal, terepjárókkal, és lóháton is kereste a férfit, azonban nem jártak eredménnyel.

A börtönőr foglalkozású férfinál volt ugyan puska és ahhoz 15 töltény, ám azok hamar elfogytak, mert lövésekkel próbált segítséget hívni. Fegyverével semmilyen ehető zsákmányt nem ejtett - a férgeket, rovarokat puszta kézzel fogta, és sáros vizet ivott. A férfit azután találták meg, hogy egy autóútra tévedt, ahol legyengült állapota miatt elájult. Az orvosok szerint kiszáradt és rengeteg rovarcsípése van.