A brit rendőrség szerint magyar nőt öltek meg pénteken Sheffieldben

Nagy-Britannia, rendőrség, Volvo V70
Vágólapra másolva!
Három embert őrizetbe vett a hétvégén a brit rendőrség, akiknek a gyanú szerint közük lehet a pénteki sheffieldi gyilkossághoz. A hétfői információk szerint magyar lehetett az áldozat, de részleteket nem árult el a rendőrség a holttest hivatalos azonosításáig.
Vágólapra másolva!

A brit rendőrség szerint magyar lehetett a pénteken, egy Audi mellett holtan talált nő - írta a BBC brit közszolgálati médium.

A 34 éves nő holttestét pénteken találták meg egy, a sheffieldi Claywood Roadon parkoló Audi A6 mellett. A nyomozók egyelőre nem tudták egyértelműen megállapítani a halál körülményeit, a BBC csak annyit írt, hogy "gyanús" az eset, korábban pedig gyilkossági ügyben való nyomozást említettek.

A brit hatóságok három embert vettek őrizetbe a hétvégén, akiknek a feltételezések szerint közük lehet az esethez. Még pénteken egy 24 éves férfit vettek őrizetbe, majd vasárnap egy 29 éves nőt és egy 46 éves férfit is elfogott a rendőrség.

A halott kilétét a rendőrség egyelőre nem közölte, mert várják a hozzátartozókat, akik hivatalosan is azonosíthatják a holttestet.