Röntgenkép leplezte le a gyémántgyűrűt nyelő tolvajt

Vágólapra másolva!
Egy chicagói házaspár otthonának felújításán dolgozott az a férfi, aki lebukástól való félelmében lenyelte a fürdőszobából ellopott gyémánt eljegyzési gyűrűt. A kiérkező rendőrök felhívták rá a figyelmét: veszélyes lehet a gyomrában tárolt ékszer, ezért a férfi beleegyezett a röntgenvizsgálatba, ami azonnal kimutatta az idegen tárgyat.
Vágólapra másolva!

Egy chicagói házaspár otthonából lopott gyémánt eljegyzési gyűrűt próbált a gyomrában elrejteni egy férfi - írja az ABC News online oldala arendőrségre hivatkozva.

A harmincéves Wilfredo Gonzalez a házaspár otthonának felújításán dolgozott, majd munka közben bekéretőzött a fürdőszobába. Miután végzett, a nő észrevette, hogy eltűnt a gyémántgyűrűje. Férje kérdőre vonta a férfit, majd össze is verekedtek - közölte a rendőrség szóvivője. A gyanúsított először a cipőjébe rejtette az ékszert, majd onnan a tenyerébe dugta, végül pedig úgy gondolta, úgy tüntetheti el a legbiztosabban, ha lenyeli - mondta a szóvivő. A rendőrség kiérkezésekor a férfi bevallotta, hogy ellopta a gyűrűt.

"A rendőrök felhívták rá a figyelmét: rendkívül veszélyes lehet, hogy a gyűrű a gyomrában van, ezért a férfi beleegyezett egy röntgen vizsgálatba" - mondta a szóvivő. Gonzalezt a helyi kórházba szállították, ahol a vizsgálat kimutatta a gyomrában a több mint háromszázezer forintot érő gyémántgyűrűt. A gyanúsítottat ezután börtönbe szállították, ahol különböző gyógyszerek hatására kijött belőle az ékszer, így azt visszaadták a házaspárnak.