Egy családi barát szerint kisfiút vár a francia elnök felesége

Vágólapra másolva!
A francia elnöki pár egyik közeli barátja egy belga lapnak elmondta, hogy Carla Bruni kisfiút vár. A francia elnök és felesége hivatalosan eddig még nem közölte, hogy első közös gyermeküket várják, de az Élysée-palota egyik bennfentese szerint a csütörtöki G8-csúcson Carla Bruni megmutatja majd kerekedő pocakját.
Vágólapra másolva!

Nicolas Sarkozy francia elnök egy közeli barátja elárulta, hogy az elnök felesége, Carla Bruni kisfiút vár - írja a The Telegraph című brit napilap. Jacques Séguéla reklámguru, aki 2007-ben egy vacsorán összehozta az elnöki párt, a belga Le Soir című napilapnak adott interjújában fedte fel a születendő gyermek nemét. A korábbi pletykák arról szóltak, hogy Carla Bruni ikreket vár.

Ez lesz a pár első közös gyermeke. Franciaország 43 éves first ladyjének előző házasságából már van egy kilencéves fia. Sarkozy elnöknek első házasságából két fia született, a most 25 éves Pierre és a 23 éves Jean, második házasságából pedig a 13 éves Louis.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy Séguéla beavatja a nyilvánosságot az elnöki pár magánéletébe. 2009-ben kitálalt arról, hogyan találkoztak egy rögtönzött vakrandin. A reklámguru úgy írta le a találkozót, mint "két vadállat váratlan csábítási játéka". Néhány héttel később, 2008. február 2-án Sarkozy és Bruni összeházasodott az Élysée-palotában.


Carla Bruni eddig még hivatalosan nem vallotta be, hogy várandós, de a Le Parisien című újságnak egy hónapja azt mondta: "Pecsét van a számon, hogy megvédjek valamit."

A közeli barát az után számolt be a gyermek neméről, hogy a francia elnök 83 éves apja, Sárközy Pál elárulta, hogy megőrül a boldogságtól, hogy újabb unokája lesz. Sarkozy elnök állítólag nagyon mérges volt, hogy az apja elárulta a terhességet a nyilvánosság előtt, éppen a Dominique Strauss-Kahn-botrány kellős közepén.

A Le Figaro az Élysée-palota egyik tanácsadójára hivatkozva azt írta, hogy "a tervek szerint Carla Bruni a csütörtöki G8-csúcson, Deauville-ben fogja megmutatni kerekedő pocakját".