IPadet rendelt magának az angol királynő

II. Erzsébet királynő, Károly herceg, Vilmos herceg a királynő megkoronázásának 50. évfordulóján
Vágólapra másolva!
II. Erzsébet brit uralkodó megkérte a személyzetet, hogy vásároljanak neki egy iPadet. A királynő az unokáinál, Vilmos és Harry hercegnél látta először az Apple táblagépét, és teljesen odavan érte.
Vágólapra másolva!

A The Sun brit bulvárlap a királyi családhoz közel álló forrásra hivatkozva azt írja, hogy a 85 éves II. Erzsébet királynő iPadet szeretne. Az értesülés szerint unokái, Vilmos és Harry herceg gyorstalpalót tartottak nagyanyjuknak az érintőképernyős gépek működéséről, amikor magukkal vitték iPadjüket a Buckhingam-palotába.

A forrás szerint a 85 éves uralkodó még soha nem látott iPadet, és teljesen le volt nyűgözve tőle. "Különösen az tetszett neki, hogy milyen könnyű használni, milyen nagy a képernyője, és milyen könnyű" - nyilatkozta a forrás. "Annyira megtetszett neki, hogy csak idő kérdése volt, hogy megkérjen valakit arra, vegyen neki egy iPadet"- tette hozzá. A forrás szerint Vilmos és Harry nagyon örül neki, hogy nagymamájuk iPadet szeretne, szerintük II. Erzsébet "nagyon menő".

A királynő egyébként nagy Apple-rajongó, két iPodja is van, az egyik ezüstszínű, és még 2005-ben vásárolta. A másik iPodot Barack Obamától kapta, amikor az amerikai elnök 2009-ben Londonba látogatott. A forrás szerint a királynőnek mobiltelefonja is van, tehát az iPodok mellett logikus, hogy iPadet is szeretne. Az udvari beszámoló szerint II. Erzsébet az iPadet főleg hosszú utazásai alatt szeretné használni.