Nemi erőszakkal gyanúsítják az ál-zsidó csalfa beduint

Vágólapra másolva!
Zsidó pilótának adta ki magát, így létesített szexuális viszonyt négy zsidó nővel is egy izraeli arab férfi. Nemi erőszakkal és lopással is vádolják, állítólag egyik szeretője gyémántgyűrűjét egy másik nőnek ajándékozta.
Vágólapra másolva!

Nemi erőszakkal gyanúsítanak Tel-Avivban egy 43 éves izraeli arab férfit, miután zsidónak adva ki magát több zsidó nővel is szexuális viszonyt folytatott. A férfit egy 2008-ban elfogadott izraeli törvény alapján akarják elmarasztalni, amelynek értelmében akkor is nemi erőszaknak kell tekinteni egy közösülést, ha az egyik fél nem mond igazat személyi körülményeiről, amelyek kulcsfontosságúak a partner számára a testi kapcsolat kialakításához.

Nem ő az első, akit emiatt fognak perbe, viszont a szintén nagy sajtónyilvánosságot kapott korábbi esettel szemben az egyik társkereső honlapon keresztül Daniel Tamir néven ismerkedő férfi négy zsidó nőt is ágyba vitt, ráadásul nem csak azzal áltatta őket, hogy zsidó, hanem azzal is, hogy az izraeli légierő pilótája (valójában a légierő tartalékos tisztje).

Az esetet bonyolítja, hogy a férfi egy prominens észak-izraeli beduin család tagja, és felesége, illetve gyerekei is vannak, illetve hogy a gyanú szerint egyik szeretőjétől ellopott egy gyémántgyűrűt is, amelyet egy másik nőnek ajándékozott. Az ügy egyik női szereplőjét is személyes adatainak meghamisításával vádolják, mivel azt állította magáról, hogy 42 éves, miközben valójában 59 volt.