Kitüsszentette a golyót egy meglőtt olasz férfi

Vágólapra másolva!
Várhatóan teljesen felépült sérüléseiből az az olasz férfi, akinek egy eltévedt lövedék fúródott a fejébe szilveszter éjjelén, Nápolyban. A férfi a kórházban az orvosi vizsgálatra várva kitüsszentette a pisztolygolyót.
Vágólapra másolva!

Egy 22-es kaliberű lövedékkel lőttek halántékon szilveszter éjjelén egy férfit Nápolyban, miközben barátnőjével sétálgatott a városban. Nápoly híres arról, hogy nagyobbacska tűzijátékok mellett gyakran ünnepelik az újévet lövöldözéssel is.

Egy ekkor eltévedt golyó sebesítette meg a 28 éves Darco Sangermanót, a lövedék a fejének jobb oldalán áthatolva, a szemgödör mögött, az orrjáratánál állt meg, de csodával határos módon nem okozott komoly károsodást. A férfi erősen vérzett, ezért kórházba szállították, de amíg a vizsgálatra várt, addig tüsszentett egyet. Ennek során a golyó távozott a jobb orrlyukán.

A "lövedék eltörte a halántékcsontot, ami lelassította a golyót, így az nem ütötte meg közvetlenül a szemgolyót" - mondta az orvos. A kórházban megoperálták a férfi szemét, csontszilánkokat távolítottak el belőle, de várhatóan teljesen felgyógyul majd - számol be az esetről a Telegraph.