Élő tyúkkal dobták meg egy brit gyorsétterem alkalmazottait

Vágólapra másolva!
Egy tyúkot dobtak be a KFC gyorsétteremlánc egyik éttermének ablakán Nagy-Britanniában. A tyúkot bedobó férfiak a csirkehúst árusító üzlet munkatársait akarták eltalálni: a támadásban a tyúk nem sérült meg, de egy állatvédő szervezet szerint megsínylette az akciót.
Vágólapra másolva!

Egy élő tyúkkal dobták meg a KFC gyorsétterem alkalmazottait Nagy-Britanniában - írja a BBC. A jellemzően csirkéből készült ételeket árusító gyorsétteremlánc Warwickshire megyei üzletét két férfi egy mopeden közelítette meg, majd az üzlet nyitott ablakán dobták be a tyúkot. Az esetet egy harmadik társuk filmre is vette, majd a felvételt feltöltötte az internetre.

Az RSPCA brit állatvédő szervezet az eset után közölte, hogy szeretne elbeszélgetni a két férfival. A szervezet szerint az étterembe dobott tyúk nem sérült meg, de azért megszenvedte az esetet. "Teljesen felelőtlen dolog egy állatot így magára hagyni" - mondta a BBC-nek Helen Smith, az RSPCA ellenőre.

A szervezet azóta a gondjaiba vette a tyúkot, amelyet Mrs Sandersnek neveztek el. Az állatnak a szervezet most új otthont keres. Arról nincs információ, hogy a tyúkdobáló férfiaknak mi volt a céljuk az akcióval.