Bolondult a kaliforniai közönség egy magyar tini cigányzenészért

Vágólapra másolva!
Egy magyar cigányzenésszel felálló kaliforniai szimfónikus zenekar zajos sikert aratott San Joséban. Magyarországra érdemes Új-Zélandról a leginkább utazni. Brad Pit Budapesten megcsókolta Angelina Joliet. Így írtak hétfőn külföldön Magyarországról.
Vágólapra másolva!

Magyar tinédzser hegedűs zajos sikeréről ír az amerikai Mercurynews, és az Examiner.com is. A lap szerint a 19 éves Sárközi Lajos és a virtuóz játékával "lerepítette" a San Jose-i California színház tetejét szombaton és vasárnap. A beszámolók szerint a magyar szólóhegedűssel felálló Symphony Silicon Valley szimfónikus zenekar egyik legjobb koncertje volt a szombati és vasárnapi esemény, "a hallgatóság megőrült érte".

Angelina Jolie és Brad Pitt budapesti öleléséről ír a Celebrity-gossip.net és több más bulvároldal, amelyek egy a csókot váltó párosról készült képhez írják, hogy Brad Pitt vasárnap meglátogatta a forgatáson a filmjén dolgozó Jolie-t, akit megcsókolt és megölelt. A lapok arról találgatnak, hogy vajon Jolie megkapja-e a forgatási engedélyt Boszniában

Leginkább Magyarországra érdemes utazni az új-zélandiaknak - írja az Nzherald.co.nz internetes portál. Az egyik helyi utazási iroda által összeállított listát közlő lap szerint az utóbbi egy évben 12 százalékot esett a forint értéke az új-zélandi dollárral szemben, ezért leginkább Magyarországra érdemes utazni más közép-európai ország, illetve Vietnam előtt.

A Washington Times a magyarországi iszapömlésről, és a térségbeli egykori szocialista nehézipar által jelentett kockázatokról közöl összeállítást az AP híradása alapján.