Vágólapra másolva!
A Budaházy György és társai ellen emelt vádakról, Angelina Jolie magyarországi forgatásáról is írnak a külföldi lapok. Több hírügynökség beszámol egy USA-elleni kibertámadásra felkészülő gyakorlatról, amelyben magyarok is közreműködnek.
Vágólapra másolva!

Budaházy György és társai ellen emelt vádakról ír az MTI és a DPA híradása alapján az amerikai Monsters and Critics közéleti, kulturális portál, megjegyezve, hogy Budaházy közeli kapcsolatban áll a parlamentbe bekerült Jobbikkal, és hogy Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti képviselője, rendszeresen "Szabadságot Budaházynak!" feliratú pólóban jelenik meg Brüsszelben.

Több hírügynökség is beszámol egy nagy amerikai kibertámadást szimuláló gyakorlatról, amelyben más nemzetekkel együtt magyarországi partnereik is közreműködnek. A Cyber Storm III nevű gyakorlattal azt szimulálják, hogy hogyan tudnak kezelni egy USA-t ért kiterjedt kibertámadást.

A New York Times zenerovatában a Merzbow néven fellépő japán Maszami Akita egy vasárnapi koncertjéről jelent meg méltató kritika. A lap szerint a japán művésszel fellépő magyar dobos, Pándi Balázs "majdnem hősiesen, nagy ütésekkel és duplapedálozással dekorált gyors pergetéssel kísérte Akita hideg, oszcilláló agresszióját".

Az indiai Newspost Online Angelina Jolie filmforgatásáról írva említi meg Magyarországot, az Australian News az Audi és az Opel magyarországi autógyárának kibővítéséről ír.

A Sky News pedig a Franciaországból kitelepített romák Angliába, Németországba és Spanyolországba való visszatéréséről közölt cikket, amelyben megemlíti, hogy egyre komolyabb társadalmi problémát jelentenek Európában a képzetlen romák, példaként közli, hogy 2040-re Magyarországon a munkaképes korú lakosság 40 százalékát teszik majd ki a cigányok.