Kokaint talált a rendőrség Paris Hiltonnál

Vágólapra másolva!
Újabb kábítószerügybe keveredett Paris Hilton. A Hilton szállodalánc örökösnőjénél kokaint találtak egy közúti ellenőrzés során Las Vegasban, ezért őrizetbe vették, majd elengedték.
Vágólapra másolva!

Rövid időre őrizetbe vették Las Vegasban Paris Hiltont, a világ legnagyobb szállodaláncának örökösét, mert kokaint találtak nála.

Az eset helyi idő szerint szombat hajlanban történt. A rendőrök megállítottak egy autót, melyből dőlt a füst. Az autót Hilton barátja vezette, az ellenőrzés során a járműben ülő Paris Hiltonnál kokaint találtak. Az ABC televíziócsatorna szerint a rendőrség nem közölte a mennyiséget, Hiltont pedig óvadék ellenében még szombat reggel szabadlábra helyezték.

A Hilton-örököst júliusban is őrizetbe vették Dél-Afrikában, a futball-világbajnokságon. Akkor is kábítószer birtoklásával gyanúsították, de végül megszüntették az eljárást.

A 29 éves modell három évvel ezelőtt ittasan vezetett, ezért 45 nap elzárásra ítélték. A büntetésből 23 napot leült. Szabadulása után azt mondta, hogy a börtönben átgondolta luxuséletét, ezentúl pénzt fog gyűjteni gyermekeknek, valamint a mellrák és a szklerózis multiplex elleni harchoz.