Iskolába mennek Michael Jackson társaságra vágyó gyermekei

Vágólapra másolva!
Ősztől újra iskolába fog járni a tavaly elhunyt Michael Jackson két gyermeke - írja a brit Telegraph. A gyerekek, akik eddig többnyire a világtól elzártan éltek, egy elit Los Angeles-i magániskolában tanulnak majd, ahol szerdán már részt is vettek az első órákon.
Vágólapra másolva!

Évek óta először ismét iskolába ment Michael Jackson néhai popsztár két gyermeke - írja a sztárok életével foglalkozó TMZ pletykalapra hivatkozva a Telegraph című brit lap. Az újság szerint Jackson13 éves fia, Prince Michael, valamint 12 éves lánya, Paris szerdán vett részt először egy különleges Los Angeles-i magániskola óráin.

A két gyerek a San Fernando völgyben található The Buckley School nevű iskolába fog járni, ahova korábban Paris Hilton és a Jóbarátok című sorozat egyik szereplője, Metthew Perry is járt. Az iskola éves tandíja az intézmény honlapja szerint 25 000 és 29 000 dollár között van, ami körülbelül 5,5 - 6,5 millió forint.

A gyerekek gyámja, Michael Jackson édesanyja már júniusban jelezte, hogy ősszel iskolába íratná az eddig elzártan élő gyerekeket. A 2009 júniusában elhunyt Michael Jackson korábban igyekezett minél jobban elzárni gyermekeit a külvilágtól, gyakran az arcukat is fátyollal borította, amikor a nyilvánosság előtt megjelentek, és magántanárt járatott hozzájuk.

Az iskola ötlete a pletykalapok szerint Michael Prince-től származik, aki szeretett volna társaságba kerülni. Michael Jackson harmadik gyermeke, a 8 éves Blanket a Telegraph szerint ugyanakkor továbbra is otthon marad, és magántanár jár majd hozzá.