Bocsánatot kért a macskát kukába dobó brit nő

Vágólapra másolva!
Életveszélyes fenyegetéseket is kapott az interneten az a brit asszony, akiről nyilvánosságra került egy videofelvétel, amin látható, hogy kukába dob egy macskát. A nő szerdán bocsánatot kért a tettéért, de kedden még a Sun című bulvárlapnak azt mondta, vicces volt, amit csinált.
Vágólapra másolva!

Bocsánatot kért szerdán az a 45 éves brit nő, aki nemzetközi felháborodást okozott azzal, hogy szemeteskukába dobott egy Lola nevű macskát, és az ezt rögzítő videofelvételt a macska gazdái föltették az internetre - írja a New York Times

"Szeretném megragadni a lehetőséget arra, hogy bocsánatot kérjek a felfordulásért és aggodalomért, amit okoztam. Nem tudom megmagyarázni, miért tettem, ez teljesen ellentétes a jellememmel, és egyáltalán nem akartam veszélybe sodorni Lolát vagy elszomorítani a gazdáit" - mondta szerdán az egyik brit televíziónak a Coventry városában élő, bankban dolgozó nő, hozzátéve, hogy egy pillanatra elvesztette a kontrollt.

A BBC szerint a nő az után kért nyilvánosan bocsánatot, hogy életveszélyes fenyegetéseket kapott a Facebook közösségi oldalon. A nő lépéseit fotósok, riporterek és tévéstábok is követték, akik tábort vertek otthonánál, mielőtt szerdán bocsánatot kért.

A Sun című brit bulvárlap szerint az asszony korábban kevésbé volt bűnbánó. "Nem értem, miért izgat fel ez a dolog mindenkit annyira. Ez csak egy macska" - nyilatkozta a nő a lap szerint. "Hazafelé sétáltam a munkából, és megláttam a körülöttem sündörgő macskát. Játszottam vele, simogattam, hallgattam a dorombolását, miközben egy kerítésen állt. Nagyon barátságos volt. Nem tudom, mi ütött belém, de hirtelen az jutott eszembe, hogy vicces lenne beletenni a kukába, ami ott volt mellettem. Eszembe se jutott, hogy csapdába eshet. Azt gondoltam, hogy majd csak kikászálódik valahogy" - idézte az asszonyt a Sun. A nőre szerdán rendőrök vigyáztak.