Holtan találták az Adriában a Horvátországban eltűnt magyar férfit

Vágólapra másolva!
Megtalálták a rendőrök annak a magyar férfinak a holttestét pénteken az Adriai-tengerben, aki csütörtökön este tűnt el a dalmáciai Nin közelében, közölte honlapján a zadari rendőrkapitányság. A halálának pontos okát  a boncolás után állapítják meg.
Vágólapra másolva!

A csütörtökön eltűnt 45 éves férfi élettelen testét a rendőrségi hajóból fedezték fel. Az azonosítás megtörtént, halálának pontos okát azonban majd boncolással állapíthatják meg, közölte a hatóság.

A zadari rendőrkapitányság péntek délelőtti híre szerint csütörtökön éjfél körül jelentette be a szerencsétlenül járt férfi 39 éves felesége, hogy férje nem tért vissza az úszásból.

A 45 éves férfi és 39 éves felesége Ninben béreltek apartmant. A házaspár csütörtökön délután még együtt fürdött a Zdrijac-öbölben, majd a feleség a megbeszéltek szerint az apartmanban várt férjére, aki még visszament a vízbe. Bár a Vecernji List napilap online kiadása először arról számolt be, hogy ekkor már búvárfelszerelésben úszott be a a tengerbe, a későbbi rendőrségi közlés szerint azonban csak búvármaszkot és légzőcsövet vitt magával.

Miután nem tért vissza, felesége bejelentését követően a rendőrök péntek reggel hajóval és helikopterrel kezdték meg a kutatást az eltűnt férfi után.