Daganatot találtak Michael Douglas torkában

Vágólapra másolva!
Egy daganatot fedeztek fel az orvosok Michael Douglas Oscar-díjas amerikai színész torkában, ami miatt sugárkezelésen és kemoterápián fog átesni - közölte hétfőn a People magazin. A rövid nyilatkozatban azt nem említik, hogy milyen daganatról van szó, de a kezelés arra utal, hogy rosszindulatú rákos daganatról lehet szó.
Vágólapra másolva!

Michael Douglas nyolc hetes kezelésen fog átesni, amely alatt sugárkezelést és kemoterápiát kap - közölte a sztár szóvivője a People magazinnal. A szóvivő elmondása szerint az orvosok várakozása szerint teljesen rendbe fog jönni Douglas, aki "nagyon optimista".

A szóvivő a Hollywood Reporter című szaklapnak nyilatkozva elmondta: a színész várhatóan elég jól lesz ahhoz, hogy részt vegyen legújabb filmje, a Tőzsdecápák folytatásának népszerűsítésében. Az Oliver Stone által rendezett filmet szeptember 24-én mutatják be.

Douglas szóvivője azt nem árulta el, hogy a színész torkában talált daganat rosszindulatú-e. A New York Daily News által megkérdezett szakorvos szerint a sugárkezelés miatt teljesen biztosan rosszindulatú daganatról van szó, azt pedig, hogy kemoterápiát is kap arra utal, hogy előrehaladott daganatról van szó.