Fertőzés miatt kórházban marad Gábor Zsazsa

Vágólapra másolva!
Továbbra is kórházban marad Gábor Zsazsa, akit most fertőzés miatt nem engednek haza az orvosok A július közepén egy otthonában történt baleset után kórházba szállított színésznő törött csípőjét sikeresen megműtötték, de utána kiderült, hogy agyrázkódása is volt, majd a kórházban sokkot kapott, ezek miatt folyamatosan tovább kell kezelni.
Vágólapra másolva!

Fertőzés miatt meghatározatlan ideig továbbra is kórházban marad Gábor Zsazsa - közölte a magyar származású hollywoodi híresség szóvivője. Az orvosok már hétfőn haza akarták engedi a 93 éves színésznőt, ám a fertőzés miatt továbbra is bent tartják. A szóvivő nem árult el további részleteket állapotáról.

A színésznőt július 17-én szállították a Los Angeles nyugati részén fekvő Ronald Reagan egyetemi klinikára, miután tévénézés közben kizuhant az ágyából, és eltörte a csípőjét. A kórházban sikeres, három és fél órás csípőprotézis-műtétet hajtottak végre rajta, ám állapota a beavatkozás után leromlott. Kiderült, hogy az eséskor beütötte a fejét is, és agyrázkódást szenvedett. Az orvosok szerint a műtét közben szélütést is kaphatott.

Gábor Zsazsa az 1950-es, 1960-as évek nagy sztárja volt. Színésznőként lett ismert az Egyesült Államokban; sok televíziós szerepe volt, és tucatnyi mozifilmben, például az 1952-es Moulin Rouge-ban és Orson Welles klasszikussá vált 1958-as filmjében, A gonosz érintése című drámában is játszott. Később a társasági élet híres alakja lett, többek között mert kilencszer kötött házasságot. Férjei között ott volt Conrad Hilton szállodamágnás és az Oscar-díjas George Sanders színész is. Jelenlegi férjével, Frederic von Anhalttal 1986-ban házasodott össze. 2002-ben súlyos autóbalesetet szenvedett, ami után tolószékbe kényszerült.