Berlusconi hármas szexpartijáról vallott állítólag egy nő

Vágólapra másolva!
Ismét szexbotrány szereplője lett Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök egy olasz lap állítása szerint. A lap szerint egy nő azt vallotta az ügyészségen, hogy két másik lánnyal együtt feküdt Berlusconi ágyába, és 1000 eurót, valamint ékszert kapott a látogatásért.
Vágólapra másolva!

Újabb szexbotránnyal hozta összefüggésbe Silvio Berlusconi olasz miniszterelnököt az ellenzéki La Repubblica olasz napilapra hivatkozva a brit Independent. Egy 2008-as szexpartiról közölt egy állítólagos ügyészségi vallomást a La Repubblica, amely szerint egy 38 éves nő, Maria Teresa "Terry" De Nicolo azt vallotta az ügyészségen, hogy résztvevője volt Berlusconi szexpartijának. E szerint a nő 2008 szeptemberében két másik lánnyal együtt hált a 73 éves Berlusconi ágyában.

A nő egy eszkort-ügynökségnek dolgozott, és a Berlusconi körüli korrupciós ügyeket vizsgáló ügyészek előtt tett vallomást a miniszterelnök római rezidenciáján tartott partiról - írja az Independent. "Én, két római lány és Berlusconi voltunk az ágyban" - ídézi a nőt a lap. De Nicolo szerint összesen 15 lány volt a partin, őt egy dél-olaszországi üzletember, Gianpaolo Tarantini hívta meg, és 1000 eurót kapott a látogatásáért. A parti után Berlusconi egy ékszerrel is megajándékozta - állította.

Az ügyészség korrupció gyanúja miatt jelenleg is vizsgálatot folytat Gianpaolo Tarantini ellen. Az üzletember az Independent szerint tagadja, hogy bármi törvénytelent tett volna.

Tavaly Patrizia D'Addario, egy 43 éves prostituált is hasonló dolgokat állított Berlusconiról, ezzel hatalmas szexbotrányt robbantva ki az olasz miniszterelnök körül. A nő titokban fel is vette, ahogy az ágyban beszélget Berlusconival, majd a felvételt kiadta a sajtónak.

A legrosszabbkor jött

A most kiszivárgott vallomás különösen kínos lehet Berlusconi számára, hiszen a miniszterelnök szerdán létfontosságú bizalmi szavazás elé néz az olasz parlamentben, és közeleg találkozója David Cameron brit miniszterelnökkel is. Berlusconi kormánya ellen egy botrányba keveredett igazságügyi minisztériumi tisztviselő miatt lesz bizalmi szavazás, miközben a kormány elvesztette abszolút többségét, mivel 33 képviselő kilépett a koalícióból - írja a New York Times.

Berlusconi figyelmeztette az olasz képviselőket, hogy amennyiben kormányának lázadó tagjai miatt nem megy át a bizalmi szavazáson, őszre új választásokat hirdet. Az amerikai napilap szerint azonban valószínűleg nem fog megbukni a kormány, mivel a lázadók várhatóan tartózkodni fognak a szavazáson.