Utcán sétáló krokodil riogatott egy német várost

Vágólapra másolva!
Megijesztette egy német kisváros lakóit egy krokodil, amely szabadon járkált az utcán. Kihívták a rendőrséget, akik kiderítették, hogy egy vándorcirkuszból szökött meg a krokodil.
Vágólapra másolva!

A helyi rendőrség segítségét kérték egy német kisváros lakói, miután azt vették észre, hogy egy krokodil mászkál az egyik utcán - írta csütörtökön több német újság.

Gross-Rohrheim rendőrkapitányságát csütörtök hajnali háromkor hívta fel egy helyi lakos, aki azt mondta a telefonba, hogy egy krokodilt lát az utcán. A hatóságok viccnek hitték a hívást, de ennek ellenére kivonultak a helyszínre, ott megdöbbenten látták, hogy a hüllő tényleg szabadon járkál.

"A rendőrök nincsenek kiképezve arra, hogy krokodilt tartóztassanak le, de bátorságukról tanúbizonyságot tettek" - áll a német kisváros rendőrkapitányságának közleményében. A hüllő száját sikerült bekötni, majd bevitték a kapitányságra.

Később a rendőrök kiderítették, hogy a krokodil egy vándorcirkusztól szökött meg, amely éppen a városban járt. A hüllőt visszavitték a gazdáihoz.