Saját házában kapott el egy magyar betörőt egy burgenlandi rendőr

Vágólapra másolva!
A szomszéja udvaráról vette észre egy burgerlandi rendőr, hogy valaki be akar törni a házába. Elkapta a magyar betörőt, az mégis el tudott menekülni, társával együtt a magyar határ közelében fogták el a tulajdonos kollégái.
Vágólapra másolva!

Saját házában ért tetten betörési kísérlet közben egy magyar férfit egy burgenlandi rendőr. A szolgálaton kívüli rendőr épp a szomszédja udvarán tartózkodott, amikor észrevette, hogy egy idegen megpróbál bejutni a házába a teraszajtón keresztül. Azonnal szolgálatba helyezte magát és odarohant, hogy feltartóztassa a betörőt - közölte szerdán a tartományi rendőrség. A tettes rövid dulakodás után menekülőre fogta, és közben mobiltelefonján segítségül hívta a ház előtt parkoló társát.

A rendőr utolérte a betörőt és megragadta a ruháját, de a férfi ekkor beugrott a gépkocsiba és társával együtt elhajtottak. A tulajdonos is riasztotta a kollégáit, és egy rendőrjárőr egy órával később, közvetlenül az osztrák-magyar határ előtt, Féltorony (Halbturm) településen elfogta a tettest és a sofőrt.