Négy embert lőtt le egy férfi egy Los Angeles-i étteremben

Vágólapra másolva!
Családi étteremben kezdett el lövöldözni egy férfi az amerikai Los Angeles egyik elővárosában. A rendőrök szerint vérfürdőt rendezett az elkövető, hárman a helyszínen, egyvalaki pedig a kórházban halt bele sérüléseibe. A fegyveres indítéka még nem ismert.
Vágólapra másolva!

Négyen meghaltak és legkevesebb ketten megsebesültek, amikor egy fegyveres tüzet nyitott egy étterem vendégeire a Hollywood közeli Valley Village-ben - írja a Los Angeles Times. A Hot Spot Café nevű családi tulajdonú, mediterrán étterembe szombat délután lépett be a férfi, és 4.40-kor elkezdett lövöldözni. A rendőrség szerint a férfi szombat este még szökésben volt.

A lövöldözés után a vendégek gyalog és autókkal menekültek el az étteremből. Az áldozatok közül hárman a helyszínen vesztették életüket, egyikük pedig a kórházban halt meg. A rendőrök "vérfürdőként" írták le a lövöldözést. Előtte két órával két másik embert is agyonlőttek az elővárosban - közölte a rendőrség, hozzátéve, hogy ennek az elkövetője is szökésben van. A rendőrség szerint a két esetnek azonban nincs köze egymáshoz.

Rosario Herrera rendőrségi szóvivő szerint az elkövető egy 30-as éveiben járó fehér férfi volt. Azt még vizsgálják, volt-e tettestársa. "Nem vagyunk bizonyosak az indítékban, és még nem tudjuk pontosan, hogy történt" - nyilatkozta a szóvivő. Névtelenül nyilatkozó rendőségi források azonban azt mondták a Los Angeles Timesnak, hogy örmény bandák lehetnek érintettek a lövöldözésben.