Külön karácsonyozik Vilmos herceg és menyasszonya

Vágólapra másolva!
Menyasszonyától négyszáz kilométerre tölti karácsony első napját Vilmos herceg - tudta meg a Mirror című brit lap. Vilmos a Brit Királyi Légierő helikopterpilótája, és 24 órás ügyeletben lesz.
Vágólapra másolva!

Külön tölti a karácsonyt Vilmos herceg és menyasszonya, Kate Middleton - tudta meg a Mirror című brit lap. Vilmos a Brit Királyi Légierő helikopter pilótájaként 24 órás ügyeletben lesz az ünnep idején, négyszáz kilométerre menyasszonyától.

Az angol királynő unokája nem akarta megszakítani azt a hagyományt, hogy karácsonykor a helikopteres kutató- és mentőcsapat újoncai ügyelnek, míg a tapasztaltabbak hazamehetnek családjaikhoz. Így Vilmos december 25-én az észak-walesi Anglesey bázison lesz, és csak másnap csatlakozik Kate-hez.

A pár egyébként szombat este jelent meg először együtt hivatalos eseményen azóta, hogy bejelentették eljegyzésüket. A jótékonysági eseményre a fagyos időjárás ellenére Kate egy fekete-fehér térdig érő ruhában, hozzá illő fekete kabátban és magas sarkú cipőben érkezett.

Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője április 29-én lesz a westminsteri apátságban. A 28 éves Vilmos - Károly és az elhunyt Diana hercegnő elsőszülött gyermeke - és a polgári származású Kate Middleton eljegyzését november 16-án jelentették be hivatalosan, de akkor még az esküvő időpontjának és helyszínének ismertetése nélkül.

Bár a meghívók jövő év elejéig nem mennek ki, a jólértesültek tudni vélik, kik azok, akik egészen biztosan részt vesznek a hercegi lakodalmon. Az Obama családnak, a Beckham házaspárnak és Sir Paul McCartneynak is foglalt helye van a listán.