Palin szerint le tudná győzni 2012-ben Obamát

Vágólapra másolva!
Hisz abban, hogy legyőzné 2012-ben Barack Obamát - mondta az ABC hírtelevíziónak Sarah Palin korábbi republikánus alelnökjelölt-aspiráns. Palin többször is jelezte, fontolgatja, hogy újra megpróbálkozik az elnökjelöltséggel.
Vágólapra másolva!

Képes lesz legyőzni 2012-ben Barack Obamát - jelentette ki Sarah Palin amerikai republikánus politikus, aki 2008-ban John McCain elnökjelölt mellett volt alelnök-jelölt. Palin, aki meghatározó szerepet játszott a félidős amerikai kongresszusi választási kampányban, és az azon jelentős sikert elért Tea Party mozgalom egyik kedvence ezt az ABC amerikai hírtelevíziónak nyilatkozta.

Azt mondta, azon gondolkozik, hogy esetleges indulása az elnökségért vajon jót tenne-e az országnak, a közbeszédnek, vagy a családjának. Palin egy szerdán a New York Times-ban megjelent interjúban is beszélt arról, hogy fontolgatja a 2012-es indulást az elnökválasztáson.

A korábbi alaszkai kormányzó jelenleg elemzőként dolgozik a Fox News hírcsatornánál, de egyúttal egy valóságshow is indult vele a TLC televízióban, Sarah Palin's Alaska (Sarah Palin Alaszkája) címmel. A vasárnapindult műsor a BBC szerint vegyes fogadtatásra talált.

Rajta kívül más republikánusok is fontolgatják, hogy ringbe szállnak a konzervatívok elnökjelöltségéért: Newt Gingrich korábbi republikánus képviselőházi elnök, Mitt Romney korábbi elnökjelölt-aspiráns, illetve Tim Pawlenty leköszönő minnesotai kormányzó.

Kibukott Palin táncoló lányán
Kommandósok fogtak el egy wisconsini férfit, aki annyira felhergelte magát amikor Bristol Palint, Sarah Palin lányát látta táncolni egy népszerű showműsorban, hogy szétlőtte a tévéjét, majd a fegyverrel feleségét is megfenyegette.