Házibulival avatták a "világ legdrágább otthonát"

Vágólapra másolva!
Templom és helikopter-leszálló is van a leggazdagabb indiai, Mukesh Ambani új, 27 emeletes házában, amelynek pénteken tartották a házavató buliját.
Vágólapra másolva!

Körülbelül nyolcvan vendég vett részt az indiai milliárdos, Mukesh Ambani házavató buliján pénteken az indiai Mumbaiban - olvasható a BBC honlapján. A BBC szerint Ambani 27 emeletes háza lehet a világ legdrágább otthona, értéke egy milliárd dollárt (221 milliárd forintot) is meghaladhatja.

"Ez a XXI. század Tadzs Mahalja" - mondta a házról az egyik vendég a BBC szerint. India leggazdagabb embere, Mukesh Ambani októberben költözött családjával a felhőkarcolóba, amiben a Times of India szerint mozi, templom és helikopter-leszálló is van. Hatszáz alkalmazottja van a lakásnak, helyi lapok szerint az első havi villanyszámla 7 millió rúpiába (32 millió forintba) került. Egy, a bulin résztvevő másik vendég szerint a Versailles-i palota bálterme Ambaniéhoz képest "szegény unoka".

A Forbes magazin szerint Ambani a világ negyedik leggazdagabb embere 27 milliárd dolláros vagyonnal. A lakásról a BBC honlapján nézhet meg képet.