A szemétledobóból szabadítottak ki egy ukrán férfit

Vágólapra másolva!
Valószínűleg öngyilkos akart lenni az az ukrán férfi, aki egy lakótelepi ház ötödik emeletén a szemétledobóba ugrott, de valamivel lejjebb beszorult a csőbe. A tűzoltók szabadították ki, az esetet zúzódásokkal megúszta, a mentők a pszichiátriára szállították.
Vágólapra másolva!

Tűzoltók szabadítottak ki a szemétledobó csatornájából egy feltételezett öngyilkosjelöltet Ukrajnában, Donyeck megyei Andrejevka város lakótelepén - írta szombaton az ukrán Censor.net internetes hírújság. A lakók azt követően értesítették a rendőrséget és a katasztrófavédelmet, hogy "síri hangokat" véltek hallani a szemétledobó aknájából.

A kiérkező tűzoltók megállapították, hogy alighanem egy beszorult ember nyöszörgését hallják, ezért megkezdték az akna falának kibontását. Végül sikerült megtalálni, és többé-kevésbé épségben kimenekíteni a járatból a férfit, aki az ötödik emeleten ugrott be a ledobóba, de néhány emelettel lejjebb beszorult az összeszűkülő csőbe.

A fércsi szerencsésen, néhány zúzódással és horzsolással úszta meg a kalandot. A helyszínre kiérkező mentőorvos megállapította, hogy a sérült súlyos stresszes állapotban ugrott valamiért a szemétledobóba. Az sem kizárható, hogy tettét öngyilkossági szándékból követte el. A férfit további kivizsgálásra az egyik helyi pszichiátriai intézetbe vitték.