Visszafordult egy amerikai repülőgép dühöngő utasa miatt

Vágólapra másolva!
Egy óra utazás után visszafordult egy utasszállító gép az Egyesült Államokban, kitette dühöngő utasát, majd ismét felszállt és rendben megérkezett céljához.
Vágólapra másolva!

Vissza kellett fordulnia a Delta légitársaság egyik repülőgépének egy dühöngő utas miatt az Egyesült Államokban. Az utasszállító a floridai Tampába tartott, amikor egy órányi repülés után visszatért Detroit repterére - közölték a légitársaság illetékesei.

A repülőgép csupán egy órát töltött a levegőben, amikor egy nő viselkedése feltűnővé vált a személyzetnek. Emiatt a Delta 1721-es járatának kapitánya úgy döntött, hogy visszafordul Detroitba. Miután az utasszállító landolt a michigani nagyvárosban, a nőt leszállították a gépről, de nem tartóztatták le.

A Delta illetékesei közölték: az utas nem jelentette veszélyt senkire sem, de azt nem árulták el, hogy miért borult ki a nő a repülőgépen. Az Airbus A320-ason egyébként 138 utas és ötfőnyi személyzet volt. Miután a renitens utast leszállították a gépről, az utasszállító ismét felszállt és rendben megérkezett Tampába.