Elbocsátott dolgozó lövöldözött egy amerikai sütigyárban

Vágólapra másolva!
Két embert megölt egy frissen elbocsátott dolgozó a Kraft Foods philadelphiai sütőüzemében. A nő tíz perccel elbocsátása után visszament a sütödébe egy fegyverrel, és vaktában lövöldözni kezdett. Rendőrök fogták el.
Vágólapra másolva!

Vaktában lövöldözni kezdett, és két embert megölt egy pennsylvaniai élelmiszergyárban egy nő, miután felfüggesztették állásából. Az incidens az Egyesült Államok legnagyobb élelmiszeripari vállalata, a Kraft Foods philadelphiai sütőüzemében történt helyi idő szerint csütörtökön.

A 30 éves nőt előzőleg függesztették fel állásából, majd kikísérték a gyárból. A nő azonban tíz perccel később egy kézifegyverrel felszerelkezve visszatért, gépkocsijával áttörte az üzem biztonsági korlátját, kiszállt, bement az épületbe, és lövöldözni kezdett. Két embert megölt, és egyet súlyosan megsebesített.

Percek múlva rendőrök érkeztek a helyszínre, lezárták a környéket, a forgalmat elterelték. Kiszabadítottak hét embert, akik a lövöldöző nő közelében rejtőzködtek el. Az incidens idején közel száz ember tartózkodott a gyárban, ahol édes és sós süteményeket készítenek. A nőt rendőrkommandósok fogták el. Őrizetbe vételekor egy rendőrre is rálőtt, de célt tévesztett. Az incidens miatt a gyáregység ideiglenesen zárva marad.