Bilincsben lopott el egy rendőrautót egy letartóztatott texsasi nő

Vágólapra másolva!
Megbilincselt kézzel lopott el egy rendőrautót egy őrizetbe vett nő Texasban. A menekülő kocsit mérföldeken át üldözték az autópályán, míg defektet nem kapott az elé szórt szögeken.
Vágólapra másolva!

Autós üldözéssé alakult egy letartóztatás az Egyesült Államokban, miután a gyanúsított nő megbilincselt kézzel elrabolta az őt őrizetbe vevő rendőr járőrkocsiját. A rendőrautóval menekülő nőt néhol 160 kilméteres sebességgel, mintegy 15 kilométeren át üldözték egy texasi autópályán, míg végül a kocsi defektet kapott a rendőrök által kiszórt szöges szalagokon - írja a New York Times.

Az eset helyi idő szerint péntek este történt a texasi Port Arthurban, 130 kilométerre Houstontól. Szemtanúk szerint az autóba ültetett, megbilincselt nő úgy tudta elkötni a rendőrautót, hogy elhúzta a rabszállító és a vezetői részt elválasztó falat, és a hátsó ülésről előremászott a vezetői ülésbe. A rendőr ezalatt az autó mellett állt, és épp a helyszíneléssel foglalkozott.

A nőt a rendőrség szerint egyébként tilosban való átkelés miatt vették őrizetbe a Lamar Állami Egyetem Port Arthur-i kampuszán. Az autós üldözésben senki nem sérült meg.