Nem tudtak mit kezdeni lopott tigrisükkel a kanadai autótolvajok

Vágólapra másolva!
Egy bengáli tigrissel és két tevével a rakterében loptak el egy pótkocsis teherautót Kanadában. A rendőrök négy nappal később találták meg az ellopott állatokat, amelyekkel a tolvajok valószínűleg nem tudtak mit kezdeni, így a lopott járművel együtt hátrahagyták.
Vágólapra másolva!

Napokig keresett több száz kanadai rendőr egy bengáli tigrist és két tevét, amelyek egy ellopott a teherautóval együtt tűntek el egy motel parkolójából pénteken. A hatóságokat egy névtelen telefonhívás segítette a lopott jármű megtalálásában: a teherautóra kedden a lopás helyszínétől nem messze, egy kis faluban találtak rá a rendőrök.

A rendőrök szerint a tolvajok nem sejtették, mi van a teherautó pótkocsijában, és mikor szembesültek vele, nem tudtak mit kezdeni a zsákmánnyal, és inkább kocsistól megszabadultak tőle. A jármű két állatkerti alkalmazotthoz tartozott, akik egy cirkuszi bemutatót követően a pótkocsis teherautót az állatokkal együtt egy motel parkolójában hagyták.

A tolvajok láthatóan jól bántak az állatokkal, amelyek épségben megúszták a kalandot, és visszatérhettek otthonukba, a Bowmanville-i állatkertbe - mondta el a quebeci rendőrség szóvivője.