Lezuhant egy kisrepülőgép Kanadában - hét halott

Vágólapra másolva!
Fedélzetén hét emberrel lezuhant egy kisrepülőgép Kanadában, a helyi televíziók szerint minden utas életét vesztette. A baleset okát egyelőre nem tudni, de a katasztrófa előtt a pilóta műszaki hibára panaszkodott.
Vágólapra másolva!

Felszállás után lezuhant egy kisrepülőgép Kanadában, Québec város közelében szerdán. A fedélzeten tartózkodó hét ember életét vesztette - közölték helyi televíziók.

A rendőrség egyelőre nem volt hajlandó megerősíteni a halottak számáról szóló információt. Az Aéropro nevű helyi légiközlekedési vállalat repülőgépe - egy Beechcraft King Air - helyi idő szerint reggel hat órakor szállt fel a Québec melletti Jean-Lesage reptértől, majd onnan északnyugatra, egy mezőn csapódott be. A tűzoltókat a lángokba borult repülő látványa fogadta.

A baleset okai egyelőre ismeretlenek. Annyit tudni, hogy a pilóta engedélyt kért az irányítótoronytól a visszafordulásra, mert technikai problémákat észlelt. A kétmotoros kisrepülőgép a Québec tartomány északi részén fekvő városba, Sept-Iles-be tartott.