Álarcosok rohantak le egy kaszinót Svájcban

Vágólapra másolva!
Több százezer dollárt zsákmányoltak azok a rablók, akik vasárnap hajnalban lerohantak egy svájci kaszinót. A tíz álarcos, fegyveres támadó két francia rendszámú Audival menekült el, miután kiürítette a vendégekkel teli kaszinó pénztárait.
Vágólapra másolva!

Álarcos fegyveresek rohantak le egy svájci kaszinót vasárnap. A rablók több százezer dollárt zsákmányoltak a francia határtól alig kétszáz méterre, Bázel mellett található Grand Casinóban.

A tíz feketébe öltözött férfi két autóval érkezett kora hajnalban a kaszinóhoz. Egyikük pöröllyel betörte a bejárati ajtót, míg a többi, gépfegyverekkel és pisztolyokkal felfegyverzett bűnöző behatolt az épületbe. A bűnbanda egyik tagja franciául a földre parancsolta a körülbelül 600 vendéget és az alkalmazottakat, majd társai kiürítették a földszinten és a felső emeleten lévő pénztárakat. A páncélterembe azonban, amelynek ajtajára többször rálőttek, nem tudtak bejutni.

A rablás után a támadók két ezüstszínű, francia rendszámtáblás Audival menekültek el, de előtte még kirángattak autójából, és megvertek egy nőt, aki gépkocsijával véletlenül elállta a kaszinó bejáratát. A rablásban néhány vendég és egy biztonsági őr könnyebben megsérült.