Barcelonában fogtak el két körözött magyar férfit

Vágólapra másolva!
Barcelonában elfogták azt a korábban banki alkalmazottként dolgozó magyar férfit, aki tavaly három ügyfél számláját törte fel, és öccsével együtt 200 millió forinttal Spanyolországba szökött. A férfi öccsét is elfogták, várhatóan 2-3 hét múlva hozzák őket haza.
Vágólapra másolva!

Magyar és a spanyol rendőrök Barcelonában fogták el azt a két férfit, akik kétszáz millió forintot csapoltak meg egy bank ügyfeleinek számláiról; a testvérpár a pénzzel elszökött az országból - mondta a tavaly szeptemberben indított nyomozás felderítéséről Bodnár Zsolt, a BRFK bűnügyi igazgatója.

A bank alkalmazottjaként dolgozó 35 éves H. Csaba három ügyfél hosszabb időre lekötött számláját törte fel, és 200 millió forintot utalt át saját számlájára tavaly augusztus végén, majd 28 éves testvérével készpénzben felvették az összeget és Spanyolországba szöktek.

A bank feljelentése alapján januárban adtak ki körözést ellenük. A két férfit március 15-én, a katalán rendőrökkel közösen, Barcelonában fogták el, a pénz nagy része megkerült. A testvérpárt 2-3 héten belül hazahozzák - mondta a bűnügyi igazgató.