Pedofíliával gyanúsították az agyonlőtt litván bírót

Vágólapra másolva!
Pedofíliával gyanúsították Litvániában azt a bírót, akit hétfőn agyonlőttek az utcán. A rendőrség szerint a meggyilkolt bíró molesztálta a gyilkossággal gyanúsított férfi ötéves kislányát.
Vágólapra másolva!

Pedofíliával gyanúsították Litvániában azt a bírót, akit hétfőn agyonlőttek az utcán. Néhány órával a gyilkosság után holtan találtak egy 29 éves nőt is, aki a bíró elleni támadás elkövetésével gyanúsított férfi barátnője volt.

A hatóságok szerint a meggyilkolt Jonas Furmanavicius bíró és két litván politikus - egyikük Viktoras Muntianas egykori házelnök - molesztálta a kettős gyilkossággal gyanúsított férfi, Drasius K. kislányát.

A 47 éves bíró autóval tartott a munkahelyére, amikor egy gépkocsi elzárta előtte az utat, és négy lövéssel szabályosan kivégezték, amikor kiszállt az autójából. A gyilkost - vagy gyilkosokat - még keresik. Drasius K. mellett, a férfi apját is körözik.

Litván sajtóhírek szerint a meggyilkolt bíró egy nemzetközi pedofilhálózathoz tartozott. Feltételezett gyilkosa, a 37 éves Drasius K. állítólag több litvániai és brüsszeli politikusoknak DVD-ket küldött, amelyeken beszámolt arról, hogy megrontották ötéves kislányát. A 37 éves férfi pedofíliával vádolta meg Furmanaviciust, valamint Muntianast.