Elfogták a londoni ékszerrablás egyik résztvevőjét

Vágólapra másolva!
Elkaptak a londoni rendőrök egy férfit, akinek gyaníthatóan köze van a 40 millió fontos, kedden végrehajtott ékszerrabláshoz. A rendőrség szerint az elfogott férfi - aki jelenleg őrizetben van - nem vett részt magában a rablásban. Valószínű, hogy a szervezésben vagy a menekülésben segített.
Vágólapra másolva!

Őrizetbe vettek a brit rendőrök egy férfit, akinek gyaníthatóan köze lehet a londoni ékszerrabláshoz - írja az AP. A rendőrség szerint Nagy-Britannia történetének második legnagyobb értékű rablását hajtotta végre két férfi egy londoni ékszerüzletben augusztus elején. Közel 40 millió font (12,5 milliárd forint) értékben raboltak ékszereket, és ezt csak egy 2006-os 56 millió fontos rablás előzi meg - írta a BBC. A rablásban senki sem sérült meg.

A rendőrök szerint az elfogott 50 éves férfi nem annak a két rablónak az egyike, akik végrehajtották a bűncselekményt. Rajtuk kívül még kellett lennie az AP szerint két embernek, akik a menekülésnél segédkeztek.

Az ellopott ékszerek 43 pontos listáját szerdán hozták nyilvánosságra a rendőrök. Az elkapott férfi óvadék ellenében szabadulhat majd.