Rossz vége lett a szaúdi szexvallomásnak

Vágólapra másolva!
Súlyos retorziókkal válaszoltak a szaúdi hatóságok egy tévéműsorra, amelyben egy férfi nyíltan beszélt szexuális kalandjairól. A tévécsatorna két irodáját bezárták, a férfit pedig letartóztatták - derül ki a CNN beszámolójából.
Vágólapra másolva!

A 32 éves Mazen Abdul Jawar eldicsekedett azzal, hogy 14 évesen vesztette el a szüzességét, büszkélkedett egyéb szexuális kalandjaival és még szexuális segédeszközöket is mutogatott a hálószobájában. Egyebek mellett erről szólt az LBC nevű libanoni tévécsatorna egyik műsora, amely felháborodást váltott ki Szaúd-Arábiában.

A szexuális életéről nyíltan beszélő férfi szaúdi és a tévécsatorna is rendelkezik több szaúd-arábiai irodával. A szaúdi hatóságok ezek közül kettőt bezártak, Mazen Abdul Jawart pedig őrizetbe vették - derül ki a CNN beszámolójából.

A szaúdi kulturális minisztérium szóvivője közölte, hogy az LBC irodáit a műsor miatt zárták be. Szaúd-Arábiában az iszlám jogrendszer, a saria van érvényben, a házasság előtti szex tiltott, és az egymástól független nők és férfiak nem érintkezhetnek egymással - emlékeztet a CNN.

Az egyik légitársaságnál dolgozó, négygyermekes elvált Mazen Abdul Jawar az Arab News szerint bocsánatot kért a szerepléséért, de a hatóságok őrizetbe vették, és súlyos büntetésre számíthat - közölte a CNN.