Spanyol nyaralóhelyen fogtak el egy magyar bűnözőt

Vágólapra másolva!
Egy spanyol tengerparti városka lakóinak tűntek fel annak a körözött magyar bűnözőnek a tetoválásai, akinek elfogását kedden jelentette be a helyi rendőrség. Az elfogott bűnöző valószínűleg azonos azzal a toplistás bűnözővel, akit tavaly óta keresnek csalás miatt.
Vágólapra másolva!

Spanyolországban elfogták az egyik legkeresettebb magyar bűnözőt, aki egy spanyol üdülőhelyen próbált meg elrejtőzni - jelentette be kedden a málagai rendőrség. A hatóságok csak nevének kezdőbetűit közölték (A. I. K.). Személyazonosságát annak ellenére sikerült megállapítani, hogy "gyökeresen megváltoztatta a külsejét".

Elfogása Fuengirola település lakosainak köszönhető, akik följelentették a náci szimbólumokkal tetovált férfit. A magyar hatóságok szerint mintegy 25 ezer tonna kukoricát értékesített megbízás alapján, de a 353 millió eurós vételárból 300 milliót elsikkasztott.

A rendőrség honlapján található Top100 körözési listán a 49. helyen szerepel egy 48 éves, hasonló monogramú férfi, aki ellen még tavaly adott ki elfogatóparancsot a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya, csalás megalapozott gyanúja miatt. A rendőrség szerint a férfi milliárdos nagyságrendű kárt okozott.