Putyin izmos testét csodálják az oroszok

Vágólapra másolva!
Félmeztelenül mutatkozott fotósok előtt Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök a Bajkál-tónál tett vakációja alatt. A feketeöves dzsúdómester láthatóan jó formában maradt, férfias imázsát pedig úgy építette még tovább, hogy lemerült a világ legmélyebb tavának aljára.
Vágólapra másolva!

Lóháton és úszás közben is megmutatta izmait Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök hétvégi szibériai vakációja alatt. Putyin a Bajkál-tónál töltötte a hétvégét, ahol félmeztelenül mutatkozott a fotósok előtt - írja a Guardian.

A feketeöves dzsúdómester, a képek alapján láthatóan jó formában van, az orosz közvélemény pedig már megszokhatta Putyin izmos felsőtestének látványát. 2007-ben is bejárták a sajtót egy horgásztúrán készült félmeztelen képei, az elnöki posztról történt 2008-as távozása óta pedig még tovább építette macho imázsát - írja a Guardian.

Forrás: AFP
Kattintson a képre és nézze meg a Putyin vakációjáról készült galériát!

Repült egy vadászgéppel és lelőtt egy szibériai tigrist is - ezzel az orosz sajtó szerint nemcsak sok női rajongót szerzett, de félmeztelen képei a homoszexuális blogokat és chatszobákat is bejárták Oroszországban.

A Bajkál-tónál, a világ legmélyebb tavánál tett látogatása során egy kistengeralattjáróval 1400 méter mélyre merült. "Sosem láttam ehhez foghatót, egészen különleges élmény volt" - mondta az út végén újságíróknak a láthatóan kissé sápadt és megviselt Putyin.