Paparazzikat fogtak el Berlusconi villájánál

Vágólapra másolva!
Négy paparazzit fogott el az olasz rendőrség Szardínián, Silvio Berlusconi kormányfő villája falánál. A helyi lapok szerint a rendőrök elvették a lesifotósok memóriakártyáit, majd fokozott ellenőrzést tartottak, pedig  pedig Berlusconi állítólag csak augusztus 10-én érkezik meg a villába, amelynek kertjében korábban már készültek pikáns fotók.
Vágólapra másolva!

Négy lesifotóst vettek őrizetbe a rendőrök Silvio Berlusconi olasz kormányfő szardíniai villája közelében, és a gépeikből kiszedték a memóriakártyákat - közölte a sziget két újságja kedden. A lapok szerint a két római és két milánói szabadúszó fotóst 10 méterre a luxusvilla kerítéséről kapták el a rendőrök, hétfőn. Még nem csináltak képeket, amikor őrizetbe vették őket.

A fotósokat bevitték egy rendőrlaktanyába, de néhány órával később mindegyiküket szabadon engedték. Magánlaksértés miatt indulhat eljárás ellenük. Az őrizetbe vételük után - állítják a helyi lapok - két órán tartó biztonsági ellenőrzés volt a kormányfő villájánál, pedig Berlusconi vasárnap kezdte meg nyaralását, de nem volt a villában. Állítólag csak augusztus 10-én érkezik meg oda.

Júniusban jelentek meg először fotók a villáról, illetve félmeztelen lányokról és egy teljesen pucér férfiről, méghozzá a spanyol El Pais című lapban, amely szerint a titokban készült fényképek a Berlusconi villájának kertjében tartott orgiáról készültek.

Ebben a villában töltött egy éjszakát Berlusconival nemrég egy Patrizia D'Addario nevű call-girl, aki saját állítása szerint a mobil-telefonjával videót is készített a hálószobáról. És ebben a villában jött állítólag össze a kormányfő egy tizenéves lánnyal korábban, aki miatt Berlusconi felesége, Veronica Lario beadta a válókeresetet.