Sorozatgyilkost lőttek le az amerikai rendőrök

Vágólapra másolva!
Öt embert ölt meg az a sorozatgyilkos, akit lelőttek a rendőrök az Egyesült Államok Dél-Karolina államában, miközben megpróbált betörni egy házba. A helyiek már annyira féltek a gyilkostól, hogy felfegyverkezve bezárkóztak házaikba. Száz nyomozó dolgoztt az ügyön.
Vágólapra másolva!

Az amerikai rendőrök egy öt ember haláláért felelős sorozatgyilkost lőttek le a dél-karolinai Cherokee megyében - írja a BBC. A 41 éves Patrick Tracy Burrist akkor lőtték le, amikor be akart törni egy házba. A rendőrség szerint a férfit áprilisban engedték feltételesen szabadon korábbi bűnei miatt letöltött nyolc év börtönbüntetés után.

"Az emberek most már nyugodtabban alhatnak" - mondta a helyi rendőrség szóvivője. A sorozatgyilkos utolsó áldozata, egy 15 éves lány volt, akit szombaton lőtt le apjával együtt saját boltjukban Burris. Áldozatai között van ezen kívül egy 63 éves farmer, egy 83 éves nő és 50 éves lánya.

Észak-és Dél-Karolina államokban száz nyomozó dolgozott az ügyön - írja az ABC News. A rettegésben tartott megye lakói elhalasztották függetlenségnapi (július negyedikei) vakációjukat és felfegyverkezve bezárkóztak otthonukba. A seriff figyelmeztette a házaló ügynököket és a lerobbanó autósokat, hogy ne kopogjanak be sehova, nehogy a pánikba esett emberek lelőjék őket - írja az ABC News.