Két ember meghalt egy michigani főiskolai lövöldözésben

Vágólapra másolva!
Egy nő és egy férfi meghalt egy főiskolai lövöldözésben Michigan állam Dearborn városában. Valószínűleg egyikük lelőtte a másikat, majd öngyilkos lett.
Vágólapra másolva!

Lőfegyvertől meghalt egy férfi és egy nő pénteken az egyesült államokbeli Michigan állam Dearborn városában, egy főiskolai tanteremben. A rendőrség feltételezése szerint az egyik ember lelőtte a másikat, majd öngyilkos lett. Gregg Brighton rendőrkapitány-helyettes azt mondta: valaki értesítette a rendőrséget arról, hogy lövéseket hall egy főiskolai épületből. Lövések még aközben is hallatszottak, hogy a rendőrség körbezárta az épületet. A szóban forgó terembe érve rátaláltak egy férfi és egy nő holttestére.

A gyilkosságokhoz egy sörétes vadászpuskát használtak. Az iskolában, amelynek mintegy 17 ezer bejáró hallgatója van, e-mailen és mobiltelefonon riasztást adtak le, és bezárták az épületegyüttest - mondta Marjorie Swan, az intézmény alelnöke. Nagypéntek lévén az iskolában kevesebben voltak, mint egy szokásos tanítási napon.

Előzőleg pénteken egy 19 éves diák egy athéni szakközépiskolában megsebesített három embert, majd végzett magával. Egy héttel korábban a New York állambeli Binghamtonban egy férfi egy bevándorlókat segítő civil szervezet épületében tizennégy embert megölt, majd maga ellen fordította a fegyverét.