Autós orvlövész garázdálkodik Athénban

Vágólapra másolva!
Négy emberre lőtt rá egy ismeretlen egy sötétített ablakú autóból Athénban. Arról nincs információ, hogy hány járókelőt talált el az utcán lövöldöző ismeretlen.
Vágólapra másolva!

Két nap alatt négy emberre lőtt rá valaki egy sötét ablakú Jeepből Görögországban - jelentette szerdán a görög média. A rendőrség sorra gyűjti a tanúvallomásokat, és átnézik az utcai biztonsági kamerák felvételeit is Athénban.

A rendőrség szerint a támadó találomra választja ki célpontjait. Az orvlövészről beszámoló tévé egyelőre nem közölte, hogy a támadó hány járókelőt talált el, és akiket eltalált, azok között vannak egy súlyos sérültek. A támadó állítólag egy 22 milliméteres fegyverrel lövöldözött.

Az egyik meglőtt járókelő azt mondta, hogy tőle három-négy méterre látott egy Jeep-et, majd egy durranást halott, és először azt hitte, hogy defektet kapott egy kerék. Aztán látta, hogy a keze vérzik, és azt is látta, a kocsi már 50 méterre van tőle. A sofőr arcát nem látta, mert sötét üvege volt a kocsinak. Egy másik szemtanú azt közölte, hogy az autó lassan mozogva jött, majd amikor közel ért, a sofőr lőtt, és eltalálta egy járókelő lábát.