Megölték a bukott olasz kormányzóval összehozott transszexuálist

Vágólapra másolva!
Megöltek Rómában Brendát, azt a brazil transszexuálist, aki részese volt annak az októberi botránynak, amely miatt lemondott Lazio tartomány kormányzója. Brendára egyszer már rátámadtak az utcán is, most rágyújtották a házát.
Vágólapra másolva!

Holtan találták meg római házában azt a brazil transszexuálist, aki miatt októberben lemondott az olasz Lazio tartomány kormányzója, Piero Marrazzo - közölte a BBC. A Brenda néven ismert transszexuálisre feltehetően rágyújtották a házát. A Repubblica című olasz napilap szerint vizsgálják, hogy Brenda nem lett-e öngyilkos, de az ügyészség szerint minden jel arra utal, hogy meggyilkolták.

Brendát Marrazzo lemondása után egyszer már megtámadták az utcán is - írja a BBC.

Marrazzo azután mondott le, hogy nyilvánosságra került egy videó, amelyen egy transszexuális prostituálttal látható. Azzal vádolták, hogy Brendával és a szintén brazil Natalie-val folytatott szexuális viszonyt. Bár Brenda tagadta, hogy viszonya lett volna a kormányzóval, Marrazzo elismerte, hogy több transszexuálissal volt kapcsolata.

A Marrazzo bukását előidéző videót négy rendőr készítette, akiket letartóztattak a felvétel nyilvánosságra kerülése után.