Vágólapra másolva!
Letartóztatták azt a férfit, aki a Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök körüli prostituált-botrány egyik legfontosabb szereplője volt. Állítólag ő szervezett call girl-öket a kormányfőnek. Kábítószer-kereskedelem gyanújával fogák el.
Vágólapra másolva!

Kokainkereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vették Giampaolo Tarantini olasz üzletembert, aki a Silvio Berlusoni olasz kormányfő körül korábban kirobban botrány egyik főszereplője volt. Tarantini azt állítja, korábban ő keresett call girl-öket az olasz miniszterelnök titkos partijaira - írja a brit Guardian.

Tarantini ellen már jó ideje nyomozás folyt, miután drogkereskedelem és prostituáltak futtatásának gyanújába keveredett. Az üzletember a dél-olaszországi Bari ügyészségének azt vallotta, hogy ő szállított a kormányfő partijaira 30 call girlt. Bari repülőterén vették őrizetbe pénteken, amikor Rómába készült - a város főügyésze szerint "megelőző intézkedésként", mert fennállt a szökés veszélye.

Tarantini azután vált hírhedtté, hogy Patricia D,Addario call girl azt vallotta, hogy ő fizetett azért, hogy a kormányfő rezidenciáján novemberben tartott parti után Berlusconival töltse az éjszakát. Berlusconi nem tagadta, hogy a lánnyal töltötte volna az éjszakát, de hangsúlyozta, hogy szexért soha nem fizetett.

A botrány nehéz órákat okozott Berlusconinak a nyáron, miután második felesége májusban bejelentette, hogy elválik tőle, és kiskorúak molesztálásával vádolta meg, miután férjéről filmfelvétel készült a Noemi Letizia modell 18. születésnapján tartott partin.