Gyógyszertárat kutattak át Michael Jackson halála miatt

Vágólapra másolva!
Dokumentumokat, merevlemezeket, recepteket is lefoglaltak a szövetségi ügynökök a kutatás során, melyet Michael Jackson halálának ügyében tartottak egy gyógyszertárban. Conrad Murray, Michael Jackson orvosa erős gyógyszereket írt fel, melyeknek közük lehet  a popsztár halálához.
Vágólapra másolva!

Szövetségi ügynökök kutattak át egy las vegasi gyógyszertárat , mert olyan bizonyítékokat kerestek, amelyek megerősíthetik, Michael Jackson azok miatt az erős gyógyszerek miatt halt meg, melyeket orvosa írt fel neki - írja a Los Angeles Times.

A razzia során dokumentumokat, merevlemezeket, recepteket is lefoglaltak és találtak olyan szállítóleveleket, amelyek nagyon erős gyógyszerek behozatalához szükségesek. Valószínű, hogy a gyógyszereket Conrad Murray, Michael Jackson orvosa írta fel a popsztárnak.

Két héttel ezelőtt Murray las vegasi otthonát és irodáit kutatták át a szövetségi ügynökök, szintén bizonyítékok után kutatva.

Az amerikai média már hetek óta arról számol be, hogy Jackson orvosa írta fel a sztárnak az altatáshoz is használt Propofol nevű gyógyszert, sőt ő is adta be az énekesnek intravénásan azt, Michael Jackson halála előtt néhány órával. Murray ügyvédjei szerint védencük ártatlan.

Eközben elkészült Michael Jackson boncolási jegyzőkönyve is: a los angelesi halottkém hivatala azonban mindaddig nem hozza nyilvánosságra a részleteket - beleértve a több hetes toxikológiai vizsgálat eredményeit - amíg a rendőrségi vizsgálat tart Michael Jackson halálának ügyében.