Meghalt egy angol fiatal az újvidéki Exit fesztiválon

Vágólapra másolva!
Lezuhant a várfalról egy angol fiú az újvidéki Exit fesztiválon. A 22 éves londoni fiatal valószínűleg kábítószer hatása alatt állt. Tavaly is volt halálos áldozat a fesztiválon.
Vágólapra másolva!

Egy 22 éves angol fiú, valószínűleg kábítószer hatása alatt, lezuhant a péterváradi erőd 10 méter magas faláról, és életét vesztette az újvidéki Exit fesztiválon. A Londonból érkezett Anthony Jonathan Fisk halálos balesete szombat hajnalban két órakor történt. Tavaly is volt halálos áldozat, akkor az éjjeli nagy viharban letört faág ráesett egy sátorra, és halálra sújtott egy 23 éves szerb lányt.

Szombatig 53 személytől összesen 150 gramm marihuánát, 23 gramm amfetamint, s ugyancsak számottevő mennyiségű hasist, extasi-tablettát, trodont, metadont és egyéb drogot vettek el. Tizenhat embert - köztük 15 külföldit - vettek őrizetbe kábítószerrel való visszaélés gyanújával. A legnagyobb fogást a bácskai Cservenkáról (Crvenka) érkezett 26 éves nő, Bojana B. jelentette, akinél 18 csomag amfetamint találtak.

A fesztivál csütörtökön kezdődött, vasárnapig tart, és a második napján több mint 40 ezer látogatója volt a 25 színpadon zajló koncerteknek.