Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Késik Jackson boncolási eredménye

Vágólapra másolva!
Péntek helyett csak a jövő héten hozzák nyilvánosságra Michael Jackson boncolási eredményét, mert még nem teljes a toxikológiai jelentés. Bekérik az énekes plasztikai sebészének feljegyzéseit is. Jackson halálát egyelőre emberölésként kezelik.
Vágólapra másolva!

Csak a jövő héten hozzák nyilvánosságra Michael Jackson boncolásának eredményét - jelentette be szerdán Los Angeles megye halottkémi hivatalának helyettes vezetője, Ed Winter. A hivatal korábban azt közölte, hogy ezen a héten pénteken közzéteszik az eredményt. Winter azzal indokolta a csúszást, hogy jövő hétre lesz teljes a toxikológiai jelentés.

Emellett hivatalosan kérték a Beverly Hills-i plasztikai sebészt, Lawrence Koplint, hogy küldje el hozzájuk a Michael Jacksonról szóló orvosi feljegyzéseit, dokumentumait. A sebész szerinte kész együttműködni a hatóságokkal.

Kedden szövetségi ügynökök és helyi rendőrök kutatták át az énekes személyi orvosa, Conrad Murray Los Angeles-i otthonát és hivatalát. A kardiológus houstoni klinikáján múlt héten volt razzia. A houstoni és a Los Angeles-i házkutatások összefüggnek azzal, hogy a rendőrség emberölésként kezeli Jackson halálát, bár Murray-t még nem gyanúsították meg. Murray volt az utolsó, akik június 25-én még élve látta Jacksont, akinek erős fájdalomcsillapítót adott be a halála előtt.

Megoldották a gyerekek elhelyezését

Megegyezésre jutott Michael Jackson gyerekeinek elhelyezéséről az énekes édesanyja és a két idősebb gyermekének életet adó volt felesége - jelentették be az ügyvédek csütörtökön.

A megállapodás szerint a 79 éves Katherine Jackson kapja a popcsillag három gyerekének felügyeleti jogát, Debbie Rowe pedig rendszeresen látogathatja két gyerekét. Michael Jackson 2002-ben készült végrendeletében hangsúlyozta, hogy azt szeretné, ha anyja gondoskodna gyerekeiről.

Debbie Rowe 2005-ben megpróbálta megszerezni az énekes két idősebb gyermeke feletti felügyeletet, az elhelyezési pert 2006-ban zárták le, a zenész javára szóló döntéssel. Michael Jackson halála óta mindhárom gyermekre a Jackson nagyszülők vigyáznak, és nagynénjeik, nagybátyjaik, illetve unokatestvéreik körében töltik az időt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről