Interjúban tagadja az állítólagos orgiákat Berlusconi

Vágólapra másolva!
Először nyilatkozott érdemben szexbotrányáról Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök, aki szerint a lejáratására bérelték fel az ellene valló prostituáltakat. Az olasz sajtó egy hete hangos attól, hogy egy olasz nő beszámolt a Berlusconi-villában rendezett állítólagos orgiáról, a kormányfő azonban állítja: ő sosem fizetett prostituáltakért.
Vágólapra másolva!

Még soha életében nem fizetett szexuális szolgáltatásért Silvio Berlusconi - állította az olasz miniszterelnök egy szerdán megjelenő interjúban. Berlusconi először nyilatkozott érdemben azóta, hogy egy szexbotrány ügyében vizsgálat indult ellene.

"Sohasem fizettem meg nőt. Sohasem értettem, hogyan lehetséges szexuális kielégülés a hódítás öröme nélkül" - mondta a kormányfő az interjúban, amely szerdán jelenik meg a Chi című olasz hetilapban. Az interjúból kedden az olasz ANSA hírügynökség közölt előzetes részleteket.

Berlusconi botránya akkor dagadt nagyra, amikor nemrég négy fiatal olasz nőt hallgattak ki olasz nyomozók: mind a négy nő állítja, pénzt kaptak azért, hogy részt vettek összejöveteleken Berlusconinál. A dél-olaszországi Bariból származó nők állítják, hogy pénz fejében "rendelkezésére álltak" a kormányfőnek. Emellett azt is közölték, hogy egy 27 éves drogkereskedő hajtotta fel és szerződtette őket a Berlusconi-villákban rendezett partikon való részvételre.

Az ügyet a múlt héten robbantotta ki egyikük: Patrizia D'Addario Bariban élő call girl (telefonon lakásra hívható prostituált) számolt be a Corriere della Sera című milánói lapnak a Berlusconi római rezidenciáján tett látogatásairól és javadalmazásáról. A Chinek nyilatkozó Berlusconi szerint valaki lefizette D'Addariót, hogy lejárassa őt.

A 72 éves milliárdos médiacézár és kormányfő tekintélyét hetek óta botrányok sorozata tépázza. Újabb és újabb hírek látnak napvilágot vad magánéletéről, egy tizenéves lányhoz fűződő furcsa kapcsolatáról, zűrös válási ügyéről és a villáiban rendezett állítólagos orgiákról.