Betörték a fejét a magyargyalázó részegnek Dunaszerdahelyen

Vágólapra másolva!
Megverték azt a szlovák nemzetiségű fiatalt, aki ittasan ócsárolta a magyarokat Dunaszerdahelyen, és rátámadt egy őt lecsillapítani próbáló idősebb férifra. A részeg gyalázkodót kórházba kellett szállítani, többek között betört a feje.
Vágólapra másolva!

Kórházba került az a nagyszombati szlovák fiatalember, aki a magyarokat ócsárolta részegen egy dunaszerdahelyi lakótelepen. A fiatalt az után verték meg, hogy rátámadt egy idős férfira, aki megpróbálta lecsillapítani.

Az ittas fiatalembert mentő vitte kórházba, mert betört a feje, és több zúzódást is szenvedett. Az idősebb férfit orrcsonttöréssel, mellkasi és hasi zúzódással kezelik.

A rendőrség eljárást indított a 24 éves nagyszombati születésű, átmenetileg Dunaszerdahelyen élő fiatalember ellen. Both Péter dunaszerdahelyi járási rendőrkapitány szerint mérlegelik, hogy nem minősülnek-e nemzetgyalázásnak a fiatal kijelentései. Amennyiben igen, egytől három évig terjedő börtönbüntetés szabható ki rá. A fiatalember még nem tett feljelentést megverői ellen - írja a hétfői esetről a pozsonyi Új Szó.